ראשי | מתכונים | מתכון לסלט קינואה עם תערובת שקד גפרור וצימוקים של "תבליני מימון"

מתכון לסלט קינואה עם תערובת שקד גפרור וצימוקים של "תבליני מימון"

מתכון לסלט קינואה עם תערובת שקד גפרור וצימוקים של "תבליני מימון"

מצרכים למתכון:

1 כוס קינואה לבנה
1 כוס קינואה אדומה
1 חבילת עירית קצוצה
זר כוסברה קצוצה
2 כפות נענע קצוצה
4 יחידות בצל ירוק קצוץ
7 יחידות צנונית קטנה
3 פרחי כרובית חיה קצוצים
מיץ מלימון אחד
4 כפות שמן זית
מלח ים אטלנטי "תבליני מימון"
פלפל שחור טחון "תבליני מימון"
אופן ההכנה:

מרתיחים מים בסיר, כאשר המים רותחים שמים את הקינואה הלבנה והאדומה ומבשלים למשך 8 דקות, כאשר הקינואה מוכנה שוטפים אותה במים קרים.

קוצצים את כל הירק והירקות דק דק ומעבירים לקערת הקינואה.

מוסיפים כוס וחצי  של תערובת שקד גפרור וצימוקים של "תבליני מימון"

מתבלים בשמן זית ,מיץ לימון ,מלח ופלפל לבן ומערבבים בעדינות.

הסלט מוכן.


בתאבון,