בסדנא זו נלמד כיצד לפלט דג ולבשלו בטכניקות בישול מגוונות
סדנת דגים
נלמד להכין ביצי דגים בתוספת ברוסקטה וסלסלת עגבניות
קבב דגים על מצע חציל חרוך ברוטב יוגורט ועשבי תיבול
פילה ברבוניות ברוטב לימון
גלילות דג מוגשות על עלי מנגולד וחומוס בסגנון מזרחי
מניפת תפוחי אדמה וסלט ירוק
אורז עם זעפרן ותבלינים ארומטיים
ולקינוח נלמד להכין אגסים מבושלים ביין ותבלינים!
מחיר למשתתף 300 ₪
*מינימום 10 נרשמים לסדנא
מעוניינים להרשם? רוצים פרטים?
מלאו את הטופס ואנחנו כבר חוזרים אליכם