בסדנא זו נלמד להכיר את הבשר על כל חלקיו, סוגי נתחים וסוגי בישול שונים, כמו כן נלמד מושגים כגון שיוש ויישון בשר
סדנת חגיגת בשרים
נלמד להכין ברוסקטה עם עגבניות שום ובזיליקום
קרפצ'יו פילה בקר עם איולי שום וקונפי עגבניות
סלט חם של רצועות סינטה צרובה ופטריות בתיבול אסייתי
רול שייטל בתוספת דוקסל פטריות בציפוי פנקו ועשבי תיבול
קבב קינמון ברוטב טחינה
מיני המבורגרים בלחמניות ביתיות
אורז מלכותי עם שומן ובשר כבש וירקות
סלסלת עגבניות לימון כבוש וכוסברה טרייה
סלט ירקות בתוספת עדשים שחורות ובטטה מקורמלת
ולקינוח נלמד להכין פונדנט שוקולד!
מחיר למשתתף 280 ₪
*מינימום 10 נרשמים לסדנא
מעוניינים להרשם? רוצים פרטים?
מלאו את הטופס ואנחנו כבר חוזרים אליכם