בסדנא זו נלמד על אופיו של העוף על כל מרכיביו ושימושיו הרבים
סדנת עוף עם אופי
נלמד להכין ברוסקטה עם סלט עגבניות ונתחי עוף צרובים ברוטב איולי זעפרן
שיפודי סאתה עוף עסיסיים מושרים במרינדה של קרם קוקוס סילאן ובזיליקום
פסטייה של פרגיות
טאג'ין עוף עם ערמונים וג'ינג'ר בתוספת אורז מלכותי
שוקי עוף ממולאים בפירות יבשים ובצל מטוגן (טנזיה) על מצע קוסקוס ודלעת מתוקה
ונתחי חזה עוף בקראסט פיצוחים על מצע סלט ירוק.
ולקינוח נלמד להכין שטרודל תפוחים!
ולקינוח נלמד להכין שטרודל תפוחים!
מחיר למשתתף 250 ₪
*מינימום 10 נרשמים לסדנא
מעוניינים להרשם? רוצים פרטים?
מלאו את הטופס ואנחנו כבר חוזרים אליכם