ראשי | מתכונים | מתכון לקוסקוס טנזיה

מתכון לקוסקוס טנזיה

מתכון לקוסקוס טנזיה

המרכיבים:


200 גרם קוסקוס מלא "תבליני מימון"

תערובת טנזיה "תבליני מימון"


קוסקוס מלא-"תבליני מימון"

2 כוסות- תערובת טנזיה תבליני מימון

1 כף סילאן

1.5 קינמון טחון

קמצוץ אגוז מוסקט

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

מלח

שמן לטיגון

 


לעיטור:


שקדים

פיסטוקים

 

אופן ההכנה:


הקוסקוס :


לערבב היטב את כל המרכיבים בקערה המתאימה למיקרוגל.

להכניס למיקרוגל ל-4 דקות.

להוציא, לערבב ולהחזיר למיקרוגל ל-4 דקות נוספות

להוציא, לצנן ולסנן דרך מסננת של קוסקוס.


מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל 5-10 דקות, עד להזהבה.

מוסיפים את התערובת טנזיה של תבליני מימון, סילאן, פלפל שחור גרוס, קינמון ומלח ומערבבים.

מוסיפים 1/4 כוס מים, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ-15 דקות, עד שהנוזלים מצטמצמים.

במחבת יבשה קולים מעט את אגוזי המלך.

מניחים את התבשיל על גבי הקוסקוס, מעטרים בשקדים ובפיסטוקים ומגישים.